Företagshälsovårdsläkare - Porvoon kaupunki

Företagshälsovårdsläkare - Porvoon kaupunki

Kungsvägens arbetshälsa söker en företagshälsovårdsläkare till ordinarie tjänsteförhållande från 1.11.2019 eller enligt överenskommelse. Alternativt kan företagsläkaren arbeta också som en yrkesutövare. Läkartjänsten fylls genast då vi hittat den rätta personen.

Kungsvägens arbetshälsa är ett av Borgå stads kommunala affärsverk. Dess kungstanke är pålitlig långvarig kompanjon i företagets och arbetslivets olika skeden.

Våra verksamhetsställen finns i Borgå och i Sibbo. Vi erbjuder en intressant arbetsplats där Du har möjlighet att utveckla Dig som del av vårt trevliga team. Du får en omfattande introduktion i Ditt arbete. Vi har dessutom utbildningsplatsrättigheter, om Du först håller på att specialisera Dig eller planerar att specialisera Dig i företagshälsovården.

Du kan vara en specialist i företagshälsovård, läkare som specialiserar sig inom företagshälsovård eller legitimerad läkare inom företagshälsovård. Kunskaper i de båda inhemska språken räknas som merit.

Avlöning enligt det lokala tjänstekollektivavtalet. Du kan även framföra eget önskemål om lön och arbetstid. Den som väljs till tjänsten ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs. För tjänsten gäller en prövotid på 6 månader.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Skicka din ansökan senast 31.12.2019 kl. 12 via SÖK NU länken.

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

För ytterligare information kontakta: verkställande direktör Heidi Räihä tfn 040 190 3758, heidi.raiha@porvoo.fi eller överläkare Markus Pylkkänen, tfn 040 489 9515, markus.pylkkanen@porvoo.fi

Kungsvägens arbetshälsa
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!