Fysiatrian ylilääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sotessa kuntoutuspalvelut on keskitetty omalle vastuualueelle osana terveyden- ja sairaudenhoidon tulosaluetta. Kuntoutuksen vastuualue koostuu kolmesta tulosyksiköstä: Apuvälinepalvelut, Erityisterapiapalvelut, Fysiatria ja fysioterapiapalvelut. Kuntoutuspalveluiden yhteydessä toimii kaksi erikoissairaanhoidon lääketieteellistä yksikköä fysiatrian poliklinikka ja kuntoutustutkimuspoliklinikka. Fysiatrian poliklinikka muuttaa uuteen sairaalaan syksyllä 2021.

Haemme joukkoomme fysiatrian ylilääkäriä Kainuun keskussairaalan fysiatrian poliklinikalle.
Ylilääkärin tehtäviin kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön diagnostiikka, hoito ja kuntoutus sekä fysiatrian erikoisalan kehittäminen. Työaika kokoaikatyö tai sopimuksen mukaan.

Kainuun uudessa sairaalassa korostetaan moniammatillista yhteistyötä niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon toimijoiden kesken. Potilastietojärjestelmä on yhteinen koko Kainuun sotessa.

Kelpoisuusehtona fysiatrian erikoislääkäri tai fysiatriaan erikoistuva lääkäri (erikoistumisen loppuvaiheessa). Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen mahdolliset palkkatoivomukset huomioiden. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Esa-Petri Nurmelalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "fysiatrian ylilääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Tulosaluejohtaja Kristiina Kananen, p. 044 797 4971, kristiina.kananen@kainuu.fi
Vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela, p. 044 797 0545, esa-petri.nurmela@kainuu.fi

Kuntoutuspalveluiden vastuualue
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.