Fysiikan, kemian ja matematiikan tuntiopettaja - Muonion kunta

Muonion kuntaan haetaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2020-31.7.2021 fysiikan, kemian ja matematiikan tuntiopettajaa perusopetukseen ja lukioon.

Tehtävä on päätoiminen. Oppilaita perusopetuksessa luokilla 7-9 on n. 80 ja lukiossa n. 40. Ryhmät ja koulut ovat mukavan pieniä. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat
yhtenäiskoulun rehtori Päivi Rantakokko, puh. 040 489 5190 ja
sivistystoimenjohtaja/lukion vt. rehtori Merikki Lappi, puh. 040 489 5160.

Sivistystoimi
Osoite: Puthaanrannantie 15, 99300 Muonio

Muonio on n. 2330 asukkaan kunta Suomen ja tuntureiden kainalossa.

Täällä asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvät palvelut, monipuolinen yritystoiminta ja Lapin eksotiikka luovat hyvät puitteet myös koulutukselle. Kunnassa on erinomaiset talviurheilumahdollisuudet. Asunnon hankkimisessa avustetaan.