Skip to main content
test
Fysioterapeut - Lohjan kaupunki

Vi söker en fysioterapeut till hälsovårdscentralens avdelningsrehabilitering till ett vikariat på 6 månader.

Om du har tidigare erfarenhet av poliklinisk vård har du nu möjlighet att arbeta på en poliklinik.

För oss är omsorg om människan och främjande av hälsa de viktigaste utgångspunkterna när det gäller att tillhandahålla hälsotjänster.
Som fysioterapeut bedömer du klientens funktionsförmåga, planerar och genomför rehabilitering. Dessutom bedömer du behovet av hjälpmedel på avdelningar och i utskrivningssituationer. Du handleder även nära anhöriga till patienter och andra aktörer på avdelningen att arbeta tillsammans enligt överenskomna mål.

Vi förväntar oss att den sökande har goda färdigheter att arbeta i team, men också förmåga att arbeta självständigt. Framgång i arbetet förutsätter flexibilitet och god samspelsförmåga. Våra klienters säkerhet är av största vikt för oss, därför förutsätter vi av våra medarbetare vaccinationsskydd enligt lagen om smittsamma sjukdomar.

Välkommen till vårt yrkeskompetenta och trevliga team!

Behörighetskravet är fysioterapeutexamen (YH eller examen på institutnivå) och behörighet enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94). Av sökanden förutsätts ett intyg över registrering vid Valvira.

Lön 2590,46 €/mån., enligt SH-avtalet. I befattningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Ansökningstiden fortsätts tills 7.10.2022.

Mer information om befattningen ges av:
chefen för rehabiliteringen Petri Leppänen, tfn 044 374 2380

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 7.10.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-346-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Rehabilitering
Adress: Ojamogatan 36, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat