Fysioterapeutin 50 % sijaisuus - Nokian kaupunki

Sijaisuus ajalle 1.10.2020 - 30.9.2021.
Tehtävä
Haemme joukkoomme fysioterapeuttia määräaikaiseen 50% toimeen Nokian kaupungin terveyspalveluihin. Ensisijainen sijoituspaikka on Kuntoutuspalveluiden apuvälineyksikkö. Työtehtäviin kuuluu työskentely apuvälineprosessin kaikissa eri vaiheissa. Työ toteutuu paljolti moniammatillisessa yhteistyössä esimerkiksi apuvälinefirmojen, kotihoidon ja vammaispalvelun sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.
Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä hyvässä työyhteisössä.

Edellytämme
Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus fysioterapeutin tehtävään. Edellytämme kokemusta apuvälinetyöskentelystä. Kotikäyntien tekeminen edellyttää myös oman auton käyttöä.
Edellytämme myös tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta.

Arvostamme:
Asiakas- ja potilaslähtöistä ajattelua, apuvälinepalveluprosessin ymmärtämistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Muut tiedot:
Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika.


Lähetämme kutsun haastatteluun erikseen. Haastattelupäivä 28.9.2020.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Kirsi Kankainen-Vähätalo puh. 050 - 395 8842. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Maununkatu, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.