Skip to main content
test
Fysioterapeutin määräaikainen toimi - Lapuan kaupunki

Etsimme innostunutta ja osaavaa fysioterapeuttia kuntouttaviin vuorohoitoyksikköihimme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Alkusijoituspaikkanasi tulee olemaan Päivärinteen ja Matintuvan vuorohoitoyksiköt. Toivomme aiempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Fysioterapeutin käyttäminen vuorohoitoyksiköittemme arjessa on uutta ja pilotoimme tehtävää sen vuoksi aluksi määräaikaisesti vuoden ajan. Toivomme sinulta näkemystä työn kehittämiseen sekä asiakkaille syntyvän palvelukokemuksen edistämiseksi että työyhteisömme toimivuuden parhaaksi.

Työsi sisältää ikäihmisten toimintakyvyn huomioimista kuntoutumisen näkökulmasta päivittäisissä toimissa sekä toimit alasi asiantuntijana muulle henkilöstölle yksiköissämme. Työssäsi toteutat sekä monipuolista ohjausta ja kuntoutusta että apuvälinetarpeen ja toimintakyvyn arviointia. Työ saattaa sisältää myös yksittäisiä ohjauskäyntejä muihin ikäihmisten palveluiden yksikköihimme.

Haemme tiimityöstä pitävää pelaajaa, mutta omaat kyvyn myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon oman alasi asiantuntijana. Työ vuorohoitoyksiköissämme on vaihtelevaa ja teet tiivistä yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, kuten esimerkiksi sekä palveluohjauksen ja kotihoidon että asiakkaittemme läheisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin tutkinto. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-tes:n mukaisesti.

Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista suojaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Määräaikainen toimi täytetään 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.


Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.
Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tapani Ikolalle, Sairaalantie 5, 62100 Lapua
Tiedusteluihin vastaa vuorohoitoyksiköiden osastonhoitaja Mirka Iskala-Lappalainen 044 438 4189

Lisätietoja

Lapuan kaupunki

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Sairaalantie 7, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat