Skip to main content
test
Fysioterapeutin sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Avoinna FYSIOTERAPEUTIN sijaisuus aikavälille 1.5.-30.9.2022

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kotiin annettavissa palveluissa? Voit olla ammattiin valmistunut fysioterapeutti tai alalle opiskeleva. Fysioterapeutin tehtävään kuuluu fysioterapeutin työtehtävät kotiin annettavissa palveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin sijaisuuteen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1 mom.) mukainen laillistus. Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus taitoja ja sinulta oma-aloitteisuutta ja reippautta työn tekemiseen. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön. Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistämiseksi meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sekä yksilölliset työaikajoustot.

Palkkaus on SOTE:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotesuojaa.
Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi kuntarekryn (kuntarekry.fi) kautta.

Yhteystiedot:
Palveluesihenkilö Johanna Nissinen p. 044 419 5418
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Johanna Nissinen p. 044 419 5418
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)kalliopp.fi

Lisätietoja

Kotihoito

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat