Fysioterapeutin sijaisuus, Asiantuntijapalvelut, Salo

Hakuaika päättyy  26.7.2024 23:59

Haemme Salon asiantuntijapalveluihin lämminhenkiseen ja kokeneeseen tiimiimme fysioterapeuttia määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen 19.8.2024-6.7.2025.

Oman fysioterapiatiimisi lisäksi työskentelet osana isompaa moniammatillista toimintakykyä tukevien asiantuntijapalveluiden yksikköä, jonka työntekijät sijoittuvat Salon ja Someron alueelle.

Yksikössämme tarjoat ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia fysioterapiapalveluita sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti. Tehtävänkuvaasi kuuluvat polikliinisten fysioterapia-asiakkaiden tutkiminen ja arviointi, terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Järjestät myös tarvittaessa asiakkaan jatkohoidon ja laadit lausuntoja ICF-viitekehyksen mukaisesti. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa sekä moniammatillinen/monialainen yhteistyö muiden ammattilaisten kanssa.

Toivomme, että olet kiinnostunut polikliinisestä työstä sekä valmis haastamaan itseäsi monipuolisessa tehtävänkuvassa. Arvostamme ammatillisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä itsenäistä, joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta.

Varaudu esittämään tutkinto- ja työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin tutkinto (AMK tai opintoasteen tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys.

Katsomme eduksi fysioterapeutin työkokemuksen erityisesti neurologiseen fysioterapiaan liittyen.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen, työhön liittyvän hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen tehtävän vaatimusten mukaisesti. Arvostamme täällä hyvää työilmapiiriä ja otamme myös uudet työntekijät lämmöllä vastaan.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Oh Marjo Tuomilehto,p. 050-3436607,17.6.-12.7.2024 ma-pe klo 8.00-10.00

Päällikkö Tarja Hernesniemi, p. 044-7723000, 22.7.- 26.7.2024 ma-pe klo 8.00-10.00

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan