Skip to main content
test
Fysioterapeutin sijaisuus avofysioterapiassa - Ylöjärven kaupunki

Tervetuloa avofysioterapian joukkoomme! Haemme osa-aikaista sijaista terveyskeskuksen avofysioterapian fysioterapeutin tehtävään ajalle 1.8. - 31.12.2022

Sijaisuus koostuu avoterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävistä; yksilö- sekä ryhmäfysioterapia, arviointi- ja ohjaustyö sekä apuvälinetyö. Työ on osa-aikainen eli enimmillään 90% kokoaikatyöstä.

Sijaiselta edellytetään itsenäistä ja kehittävää työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan kiinnostus, kokemus ja monipuolinen osaaminen fysioterapiatyöstä.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja työstään innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, josta kertoo erinomaiset tulokset työtyytyväisyydestä sekä asiakastyytyväisyydestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulu-/opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Viikoilla 26 ja 27; Avofysioterapian osastonhoitaja Leila Liesmäki p: 0504371405/ leila.liesmaki@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat