Fysioterapeutin sijaisuus - Rauman kaupunki

Haemme Rauman kaupungin lääkinnälliseen kuntoutukseen määräaikaista fysioterapeuttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 15.4.-15.8.2020.

Työn ensisijainen sijoituspaikka on osastokuntoutuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto ja Valviran laillistus. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhteen alkamista. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiasta työtöntä työnhakijaa, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Toimen täyttöön liittyy 2kk:n koeaika.

Tehtävään haetaan 28.2.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

ylihoitaja Lehtimäki Marja p.044 403 5191 tai osastonhoitaja Anu Mitikka p.044 403 2841 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Lääkinnällinen kuntoutus
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.