Fysioterapeutin toimi - Kittilän kunta

Fysioterapeutin toimi - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana fysioterapeutin toimi.

Hakijoilta edellytetään fysioterapeutin tutkintoa ja oikeutta toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä. Fysioterapeutin kotiosasto on kotihoito ja fysioterapeutti toteuttaa tehostettua kotikuntoutusta kotihoidon asiakkaille tukien nopeampaa osastolta kotiutumista ja kotona selviytymistä sekä ohjaa toimintatuokioita palveluasumisessa ja tarvittaessa opastaa henkilökuntaa ergonomia asioissa. Hän toimii pääsääntöisesti kotiutus/muistihoitajan työparina.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia, työsuhde on Kittilän kuntaan. Aloittaminen sovitaan erikseen. Työsuhteessa on 4 kk:n koeaika ja valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työn vastaanottamista.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen todistus annetuista rokotuksista ja tieto soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 25.2.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteella: Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

vt. kotihoidonohjaaja Ulla Siirtola, puh. 040 716 0245, ulla.siirtola(at)kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Valtatie 15, Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan