Fysioterapeutin toimi - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana 21.9.2020 klo 15 mennessä
fysioterapeutin toimi, alkusijoituspaikkana Seinäjoen terveyskeskuksen fysioterapia.

Fysioterapeutti tulee pääasiallisesti työskentelemään kaupunginsairaalan osastoilla fysioterapeuttina, osana moniamatillista tiimiä. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu sairaalan osastoilla tapahtuva toimintakyvyn arviointi, kuntoutuksen tavoitteellinen suunnittelu ja toteutus, yksilö- ja ryhmäkuntoutus sekä apuvälineiden arviointi, ohjaus ja luovutus. Tarvittaessa fysioterapeutti toimii myös muissa Seinäjoen terveyskeskuksen fysioterapiayksikön tehtävissä.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin pätevyys.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta perusterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävistä. Valinnassamme painotamme pätevyysvaatimusten lisäksi hakijan sopivuutta ko. tehtävän hoitamisee,

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja fysioterapeutin toimesta antavat osastonhoitaja Sari Erkinheimo,
p. 044 470 0434, sari.erkinheimo@seinajoki.fi;
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen pitää liittää keskeiset opinto- ja työtodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Sari Erkinheimo, p. 044 470 0434, sari.erkinheimo@seinajoki.fi sekä
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Fysioterapia
Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.