Skip to main content
test
Fysioterapeutin toimi - Muhoksen kunta

Fysioterapeutin toimi täytetään viimeitään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon fysioterapeutti (AMK).

Lisätietoja

http://www.muhos.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava lääkäri Esko Haapamäki, puh. 044 497 0223 tai fysioterapeutti Kirsi Sihvomaa, puh. 044 497 0191 tai sosiaali- ja terveysjohtaja Merja Honkanen, puh. 044 497 0100. Sähköposti: etunimi.sukunimi@muhos.fi

Lisätietoja

Muhoksen kunta

Muhos on noin 9000 asukkaan hallitusti kasvava kunta sijaiten 35 km Oulusta kaakkoon. Terveyskeskuksessa on 4 fysioterapeutin tointa, joista nyt avautuu täytettäväksi toimenkuvaltaan ikäihmisten palveluihin kohdennettu fysioterapeutin toimi. Ikääntyneiden palveluissa fysioterapeutin tehtävät painottuvat arkikuntoutukseen, kotikuntoutukseen, etäkuntoutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimintakyvyn arviointiin yhteistyössä kotihoidon ja eri toimintayksiköiden kanssa. Fysioterapeutti toimii asiakkaan kotona, tehostetussa palveluasumisessa ja ikääntyneiden päivätoiminnassa. Muhoksen terveyskeskuksen kuntoutuksessa työskentelee myös toiminta- ja puheterapeutti.

Muhoksen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Asematie 14, 91500 Muhos
Muhoksen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat