Fysioterapeutin toimi,  SL-fysiatria - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osaavaa ja motivoitunutta fysioterapeuttia toimeen fysiatrian toimialueen SL -fysiatrialle sisätautien kuntoutukseen.

Tuotamme fysio- ja toimintaterapiapalveluja lasten ja nuorten vuodeosastoille ja poliklinikoille sekä sisätautien alueella toimiville vuodeosastoille ja poliklinikoille. Keskeisimmät hoidettavat potilasryhmät tässä tehtävässä ovat aikuiset neurologian ja sisätautien sekä ihotautien potilaat.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittää työtä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen moniammatillisesta terapiatyöstä vuodeosastolla sekä kyvyn toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, digiosaamista ja kykyä omaksua helposti uusia asioita.

Kelpoisuusvaatimuksena fysioterapeutin toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn sekä kannustavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut (ensisijaisesti s-postilla) osastonhoitaja Tiia Säntti, p. 040 505 4197 ja ylihoitaja Katri Korolainen, p. 0400 811 936. S-postit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Kuntoutus, SL-Fysiatria
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.