Fysioterapeutin työsuhde - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin avopalveluissa on avoinna fysioterapeutin työsuhde, tämän hetkinen sijoituspaikka Sosiaali- ja terveyskeskuksen Kuntoutus-osasto. Yksikössämme toimii osastonhoitaja, 10 fysioterapeuttia, kuntohoitaja, jalkaterapeutti sekä toimintaterapeutti. Fysioterapeutin tehtävä sisältää laaja-alaisesti fysioterapiatarpeen arviointia, fysioterapian suunnittelua ja fysioterapian toteutusta sekä yksilöllisesti että ryhmässä. Työhön kuuluu myös apuvälineprosessiin liittyviä tehtäviä.
Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, monipuolista osaamista, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää paineensietokykyä, kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja työyhteisötaitoja. Aiempi kokemus perusterveydenhuollon fysioterapiasta katsotaan eduksi.
Pätevyysvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus fysioterapeutin tehtävään.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Edellytämme myös tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.
Hakemukset 4.12.20 kello 15.00 mennessä. Haastattelut pidetään 10.12.20.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

vs. osastonhoitaja Noora Loijas p. 050 4543740.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka