Salon kaupungin lääkinnälliseen kuntoutukseen haetaan kahta (2) vakinaista fysioterapeuttia

Nyt etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Fysioterapeutin toimenkuvaan kuuluvat yksilö- ja ryhmäterapiat sekä apuvälinepalvelu avo- ja laitoshoidossa. Yksikössä toteutetaan työnkiertoa. Fysioterapeutti toimii läheisessä yhteistyössä toimintaterapeuttien, puheterapeuttien, jalkaterapeutin ja sosiaalityöntekijän kanssa. Tukena työssä ovat moniammatilliset tiimit, työhön liittyvä perehdytys, koulutus ja työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin pätevyys.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa (muun muassa kotikäyntejä). Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme ammattitaitoa, asiakaslähtöisyyttä, motivoitunutta ja luotettavaa kollegiaalisuutta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2611,00 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työ alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Tarja Hernesniemi, puh. 044 772 3000, tarja.hernesniemi@salo.fi

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /fysioterapeutti. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 25.10.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tarja Hernesniemi, 044 772 3000, tarja.hernesniemi@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekryointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Lääkinnällinen kuntoutus

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat