Fysioterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Fysioterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna fysioterapeutin tehtävä 2.5.2019 alkaen. Haemme fysioterapeuttia kotihoitoon ja arviointiyksikkö Pääskyseen Haapajärvelle. Fysioterapeutti työskentelee pääasiassa ikäihmisten kodeissa ja arviointiyksikössä toteuttaen toimintakykyä tukevaa ja edistävää kuntoutusta, sekä toimintakyvynarviointia yhdessä henkilökunnan kanssa. Työtä tehdään yhdessä asiakkaiden ja heidän omaistensa sekä hoitohenkilökunnan kanssa. Neuvonta, ohjaus ja motivointi ovat tärkeä osa työtä . Työparina on tarvittaessa toinen fysioterapeutti. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä Selänteellä on käytössä arviointijaksot ennen palveluiden myöntämistä. Ota rohkeasti yhteyttä kerromme mielellämme lisää työstä.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia,.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa.
Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta.
Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oman auton käyttöä edellytetään tehtävässä.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Selänne on savuton.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p.044-4456920
Vastaava fysioterapeuttiTuula Kauppinen 040 1808957

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: PL 66, Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi Ympäristötervveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnan asukkaille. Alueen väkiluku on noin 18 000 asukasta
Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Tutustu työnantajaan