Fysioterapeutti - Hailuodon kunta

Fysioterapeutti - Hailuodon kunta

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen Hailuodon terveyskeskukseen 15.8.2019- 30.11.2019 ja sen jälkeen sijaisuuden jatkuessa mahdollisen perhevapaan ajan.

Hailuoto on tuhannen asukkaan pieni saariyhteisö. Terveyskeskuksessa toimii yksi fysioterapeutti ja kaksi sairaanhoitajaa, terveydenhoitaja. Lääkäripalvelut hoidetaan ostopalveluna. Tehtäviisi fysioterapeuttina kuuluu laaja-alaisesti eri ikäryhmien - vauvasta vaariin - terveyden edistäminen, ryhmätoiminnan kehittäminen ja yksilön hyvinvoinnin edistäminen fysioterapian keinoin. Yhtenä fysioterapeutin työkentän osana on 15-paikkaisen palvelukodin asukkaiden ja henkilökunnan tukeminen.

Hailuodon kunnan poikkisektorinen Voimaa vanhuuteen -yhteistyöryhmä aloitti kolmivuotisen ikäihmisten terveysliikunnan kehittämistyön. Hailuoto on yksi 18:sta Voimaa vanhuuteen -ohjelmassa vuonna 2019 aloittaneesta kunnasta. Fysioterapeutilla on tärkeä rooli tässä yli 75-vuotiaiden kotona asuvien hankkeessä. Ohjelman tavoitteena on lisätä ikäihmisten matalan kynnyksen liikuntaa sekä juurruttaa hyviksi havaittuja tapoja liikuntaneuvonnasta toimintaan. Hailuodon luonnon tarjoamat puitteet mahdollistavat myös luontoliikunnan lisäämisen. Osana hyvinvointia myös mm. kulttuuritarjonnan kohdistaminen ikäihmisiin sekä sosiaalisten kontaktien luomisen aktivoiminen kuuluu oleellisena osana Hailuodon ohjelmaan.

Toivomme sinulta kokemusta fysioterapiasta, ja toiminnasta eri ikäisten kanssa. Arvostamme hankittua lisäkoulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista pätevyyttä.

Haku tehtävään päättyy 31.7.2019 klo 15. Liitä hakemukseesi CV. Haastattelemme hakemusten perusteella valitut 6.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätiedot tehtävästä fysioterapeutti Hanna Vääräniemi, puhelimitse 8.7 ja 9.7. klo 12-16. Ja tarvittaessa vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, sähköpostitse rauni.koppelo(at)hailuoto.fi.

Lisätietoja

http://www.hailuoto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa fysioterapeutti Hanna Vääräniemi, puhelimitse 8.7 ja 9.7. klo 12-16. Ja tarviitaessa vastaava sairaanhoitaja Rauni Koppelo, sähköpostitse rauni.koppelo(at)hailuoto.fi.

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kaunakaupungintie 1, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen noin 1000 asukkaan kunta Perämeren saaristossa. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.

Tutustu työnantajaan