Fysioterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna fysioterapeutin sijaisuus. Fysioterapeutin sijoituspaikka on akuuttivuodeosasto Haapajärvellä. Sijaisuus on ajalle 18.4.2020 - 27.2.2021.
Fysioterapeutti osallistuu Selänteen kuntoutustiimissä moniammatilliseen yhteistyöhön ja uusien toimintamallien kehittämiseen sekä edistää hyvinvointiteknologian käyttöönottoa avopalveluissa. Käytössä on Lifecare- potilastietojärjestelmä ja Effector- apuvälineohjelma. Neuvonta, ohjaus ja motivointi ovat tärkeä osa työtä.

Tule mukaan nuorekkaaseen ja työstään innostuneeseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia ja Selänteessä on tekemisenmeininki.

Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti erilaisia kesätapahtumia.

Hakijalta edellytetään fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteen koulutusta. Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö jos olet vahva kuntoutuksen ammattilainen ja sinulla on monipuolista ammatillista kokemusta ja kiinnostusta terveyskeskuksen fysioterapeutin työstä. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja olet valmis sitoutumaan tehtävään.

Hakijalta edellytetään tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 276156. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi , puh 044 445 6920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö-.ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. . Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka