Fysioterapeutti - Riihimäen kaupunki

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Haluamme tukea ja vahvistaa entisestään asiakkaidemme kuntoutumista, ja siksi haemmekin nyt Riihikotiin kolmatta fysioterapeuttia. Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana Riihikodin eri yksiköissä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu asiakkaan toimintakyvyn arviointi, yksilö- ja ryhmäterapian suunnittelu ja toteutus, apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus, kotikäynnit sekä monialaiset kokoukset. Fysioterapeutti toimii yhteistyössä terveyskeskuksen apuvälineyksikön ja fysioterapeuttien kanssa.

Fysioterapeutti johtaa kuntoutuspalavereita ja on mukana hoito- ja palvelussuunnitelmien laatimisessa sekä toteutuksessa yhdessä asiakkaan, omaisten sekä muun henkilökunnan kanssa. Työnkuvaan kuuluu lisäksi henkilökunnan opastaminen kuntouttavien ja ergonomisten työotteiden ja apuvälineiden käytössä.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta vanhustyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon sekä innostavaa työotetta.
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän eri yksiköissä sekä mahdollisuuden kuntouttavan toiminnan kehittämiseen moniammatillisessa tiimissä.

Fysioterapeutti (AMK) tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut järjestetään viikolla 44.

Riihimäki on kasvava ja kehittyvä kaupunki Kanta-Hämeessä kätevästi kolmostien ja pääradan varressa, vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Riihimäen erikoisuutena on robotiikka, jonka hyödyntämiseen suhtaudumme hoito- ja kuntoutustyössä suurella mielenkiinnolla. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Sari Ahlholm, puh. 050 5531374, sähköposti: sari.ahlholm@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka