Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella avohoidon kuntoutuksessa/apuvälinepalveluissa on haettavana mahdollisia eripituisia sijaisuuksia

Tehtävän kuvaus:
Avohoidon kuntoutuksen tehtäväalueelle kuuluvat aikuisten ja ikääntyneiden fysio- ja toimintaterapia, kuntoutusohjaus sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapeutti ohjaa ja valmentaa asiakkaita, heidän läheisiään ja muita toimijoita työskentelemään asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen kuntoutumistavoitteiden mukaisesti. Tehtävä sisältää monipuolisesti fysioterapeuttista arviointia ja avokuntoutuksen toteutusta. Työntekijältä edellytetään ammattiosaamista, luovuutta ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä sekä sitoutumista työtehtäviin ja tiimin yhteisiin pelisääntöihin. Tehtävän aloituspaikat voivat vaihdella ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävä voi lisäksi sisältää monipuolista työtä apuvälinepalveluiden lainaamotoiminnassa, lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineissä (yksilöllinen arviointi, saatavuusperusteet jne.) sekä asiakasohjauksessa ja edellyttää laaja-alaista osaamista em. toiminnoissa. Aikaisempi työkokemus julkiselta sektorilta ja apuvälinepalveluista katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset: Fysioterapeutin tutkinto, Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (fysioterapeutti), terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna fysioterapeuttina.

Tartuntalain 48 §:n mukainen terveydenhuollon henkilöstöä koskeva rokotussuoja. Ajokortti B-luokka.

Työaika: 38,25 t/vko.

Palkkaus: KVTESin mukainen.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/kuntoutus-ja-terapiat
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Aku Kolari, palveluesimies, 044 7186192.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Terveydenhuollon palvelualue, Fysioterapia

Avohoidon kuntoutuspalvelujen vastuulle kuuluvat aikuisten fysio-, toimintaterapia sekä apuvälinepalvelut. Toimimme avohoidossa ja sairaaloissa, kotihoidon kentällä sekä apuvälinepalveluissa. Toiminnassa korostuu ennakoivuus ja moniammatillisuus.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat