Fysioterapeutti - Heinolan kaupunki

Haemme fysioterapeuttia kotihoitoon vuosilomien sijaiseksi.
Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana kotihoidossa ja kotiin vietävissä palveluissa. Tavoitteena on ikääntyneen saumaton kuntoutusketju ja toimintakyvyn ylläpitäminen kotona asumisen turvaamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin (AMK) tai vastaava opistoasteen tutkinto. Tulet työskentelemään kotihoidon yksikössä kolmen muun fysioterapeutin kanssa tiiviissä yhteistyössä. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaan kotona että organisaation tiloissa ryhmämuotoisen toiminnan parissa. Tehtävä sisältää lisäksi hoitohenkilöstön ohjausta ja neuvontaa.

Tehtävä edellyttää auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Marjatta Lahti, palvelupäällikkö, kotihoito 044 797 8563
Katja Tuomola, vs. palveluesimies, kotihoito 050 596 3908

Kotihoito
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.