Fysioterapeutti - Ikaalisten kaupunki

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kolmatta fysioterapeuttia iloiseen työyhteisöömme.

Kuntoutuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä kaksi fysioterapeuttia, toimintaterapeutti, puheterapeutti ja pääsääntöisesti terveyskeskussairaalassa työskentelevä kuntohoitaja.

Olemme aktiivisesti mukana PirSote hankkeissa. Niiden myötä kehitämme kotikuntoutusmallia ja suoravastaanottotoimintaa. Toimintamallit on tarkoitus saada käytäntöön tämän vuoden aikana. Etsimmekin tiimiimme vahvistusta kehitysmyönteisestä fysioterapeutista, joka on valmis moniammatilliseen yhteistyöhön mm. kotihoidon, terveyskeskussairaalan ja vastaanottotoiminnan kanssa.

Etsimämme fysioterapeutin mielenkiintoiseen tehtävänkuvaan kuuluu työskentely terveyskeskussairaalaosastolla, kotikuntoutuksessa sekä jatkossa myös suoravastaanottotoiminnassa.

Edellytämme hakijalta vähintään kahden vuoden työkokemusta tule-sairauksien fysioterapiasta suoravastaanottotoimintaa ajatellen. Arvostamme aikaisemmin käytyä suoravastaanottotoiminnan koulutusta ja hyvää yhteistyökykyä. Tarvittaessa koulutamme suoravastaanottotoimintaan. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen fysioterapeutin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/kuntoutus/

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Sari Ihalainen puh. 044 7301 581, sähköposti etunimi.sukunimi@ikaalinen.fi vasta 8.4.2021 jälkeen

Ikaalisten kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen

Ikaalinen on viehättävä ja ihmisenmittainen kaupunki, jonka asukasluku on noin 6900. Ikaalinen sijaitsee Pirkanmaalla, noin 50 kilometrin päässä Tampereesta, kolmostien varrella. Kaupungissa on hyvät koulutus-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet. Kaupungin laadukkaat SOTE-palvelut löytyvät asukasystävällisesti saman katon alta.

Sinulle suositellut työpaikat