Fysioterapeutti - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi- liikelaitos
Vanhus- ja vammaispalvelut

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 10.5.-31.12.2021 väliselle ajalle

FYSIOTERAPEUTTIA

Vanhus- ja vammaispalvelujen fysioterapeuttina pääset osaltasi mahdollistamaan mielekkään ja omanlaisen arjen asiakkaillemme heidän omassa kodissaan. Tehtävän ydintä on asiakkaiden arjen toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen, ja arkisten asioiden harjoitteleminen. Fysioterapeutti toimii joustavasti ja tarpeen mukaisesti esimerkiksi tukipalveluiden, kotihoidon ja omaishoidon piirissä olevien asiakkaiden parissa. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti kotihoitoon.

Työtehtäviin kuuluu mm.
- Toimintakyvyn arviointi kokonaisvaltaisesti, yksilöllisten tavoitteiden asettaminen sekä kuntoutumisen suunnitelman laatiminen
- Kuntoutuksen ja toimintakyvyn tukemisen asiantuntijana toimiminen vanhus- ja vammaispalveluissa
- Henkilökunnan ohjaaminen ja neuvonta, moniammatillinen yhteistyö

Tehtävä on uusi, ja pääset luomaan kotikuntoutuksen toimintamallia Muurameen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen. Työskentely vanhus- ja vammaispalveluissa on vastuullista ja antoisaa. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Työ on päivätyötä.

Fysioterapeutilta edellytämme:
- Joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- Ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikääntyneiden parissa. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Käytössämme on LifeCare-tietojärjestelmä ja -mobiilisovellus.

Kelpoisuusvaatimuksena fysioterapeutin tehtävään on fysioterapian koulutusohjelmassa suoritettu ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä pätevyys. Hakijalla tulee olla lisäksi Valviran rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheen fysioterapeuttiopiskelija. Hakijalta edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työssä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikolla 17.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Sira Salo p. 050 471 8990 ja vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Tiina-Emilia Seppänen p. 050 477 1907.

Muuramen kunta, Muuramen Hyvinvointi-liikelaitos
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on 10 000 asukkaan kunta Keski-Suomessa, noin 15 kilometriä Jyväskylässä etelään. Tampereelle on matkaa 130 kilometriä.

Muurame sijoittuu kahden järven väliin, ja Päijänne-näkymä on lähes kaikkialta. Kunnassa on neljä alakoulua, yläkoulu sekä oma lukio. Muita palveluja ovat esimerkiksi oma terveysasema, uimahalli, Kulttuurikeskus, Riihivuoren laskettelu- ja vapaa-ajankeskus, Muurame golf unohtamatta Muuramenharjun mahtavia lenkkipolkuja ja valaistua hiihtolatua.

Muurame tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Katso lisää www.muurame.fi tai www.muurame.fi/tontit

Sinulle suositellut työpaikat