Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimi hakee yhtä (1) fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen kotikuntoutus-tiimiin 8.11.2021- 1.5.2022 ajalle tai sopimuksen mukaan.

Kuulumme vanhus- ja vammaispalveluihin, joten toimintamme tavoitteena on ikääntyneen hyvän arjen tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen. Mottomme on: Toimintakykyisenä kotona.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:
- kotona asuvien tai kotiutuvien asiakkaiden toimintakykyarviot
- kuntoutussuunnitelmien laatiminen yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja ammattilaisten kanssa
- voimavaralähtöiset kotikäynnit, joissa tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn parantuminen arjessa hänen
asettamiensa tavoitteiden suuntaisesti
- kotikäynnit, joissa arvioidaan esim. apuvälineiden ja asunnonmuutostöiden tarvetta helpottamaan asiakkaan
kotona tai sen ympäristössä selviytymistä
- apuvälinelainaus
- osallistuminen toiminnan kehittämiseen
- monialainen yhteistyö.

Monipuolinen kokemus työskentelystä ikääntyneiden asiakkaiden parissa katsotaan eduksi. Palvelet asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekoon ja työn kehittämiseen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja työskentelet sujuvasti moniammatillisessa tiimissä asiakkaan parhaaksi. Kotikäyntien vuoksi oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tuemme ammatillista kasvuasi hyvällä perehdytyksellä ja tarvittavilla koulutuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin (AMK) tutkinnon. Myös viimeisen vaiheen opiskelijat huomioidaan.

Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/viikko.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 28.10.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marika Rantalainen puh. 040 186 5546, marika.rantalainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Kotikuntoutus-tiimi

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat