Fysioterapeutti - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee

FYSIOTERAPEUTTIA kotikuntoutukseen 14.10.2021 alkaen.

Työn tavoitteena on kotikuntoutuksen toteuttaminen ja kehittäminen. Kotikuntoutuksessa fysioterapeutin tehtävänä on edistää ja vahvistaa ikäihmisen terveyttä, liikkumis- ja toimintakykyä sekä hyvinvointia hänen omassa elinympäristössään. Osa työstä voi olla vuodeosastolla ja sisältää tarvittaessa myös yksilö- ja ryhmäterapiaa.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto. Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto.

Odotamme valittavalta henkilöiltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valittujen on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Avustamme tarvittaessa myös puolison työpaikan hankinnassa. Palkka KVTES:n mukaan.

Lähetä työhakemus ja cv sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski p. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Kalliokoski p. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Kuntoutus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat