test
Fysioterapeutti - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee

FYSIOTERAPEUTTIA sijaisuuteen ajalle 15.12.2021 - 31.10.2022 Himangan kuntoutukseen.

Toimenkuvaan kuuluu osastotyötä, yksilöasiakkaita sekä toimintaa apuvälinepalvelujen parissa. Myös osa-aikainen työntekijä voidaan huomioida.

Etsimme kuntoutuspalveluihin ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Tehtävän kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto. Palkkaus SOTE-sopimuksen mukainen. Tehtävässä noudatetaan 4kk:n koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.12.2021 klo 14.00 mennessä. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan työntekijän löytyessä. Jos kiinnostuit laitathan hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Kuntoutus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat