test
Fysioterapeutti - Raaseporin kaupunki

FYSIOTERAPEUTTI KUNTOUTTAVAAN TOIMINTAAN

Raaseporin kaupunki hakee kuntoutustiimiin fysioterapeuttia. Työsuhde on jatkuva ja alkaa sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipiste on Raaseporin terveyskeskuksen vuodeosasto.

Fysioterapeutin työ Raaseporissa on monipuolista ja fysioterapeutti työskentelee läheisessä yhteistyössä kotikuntoutustiimin sekä muun kuntoutus- ja hoitohenkilökunnan kanssa. Raaseporin kaupungin fysioterapeutit ovat osa moniammatillista kuntoutustiimiä. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluvat mm. kuntoutus osastoilla, apuvälinetarpeen arviointi, kotikäyntien kartoittaminen sekä hoitohenkilökunnan ja omaisten ohjaaminen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu fysioterapeutti, joka on kiinnostunut kuntouttamisesta ja vanhustenhuollosta. Kokemus vastaavasta työstä sekä neurologian ja geriatrian lisäkoulutus lasketaan eduksi.
Kielitaito: Edellytyksenä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito.
Edellytämme sosiaalisia taitoja, kykyä ottaa omaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista kehitykseen ja muutoksiin. Henkilökohtaisella sopivuudella on suuri merkitys.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa ehkäisevän terveydenhuollon ja kuntouttavan toiminnan yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094, tai vastaava koordinaattori Bodil Enberg, puh. 019 289 3083.

Hakuaika pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 399296. Hakuaika päättyy 24.1.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ehkäisevän terveydenhuollon ja kuntouttavan toiminnan yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094, tai vastaava koordinaattori Bodil Enberg, puh. 019 289 3083.

Lisätietoja

Kuntoutus

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat