Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Hangon kaupunki

Haemme fysioterapeuttia terveyskeskuksen vuodeosastolle ja kotikuntoukseen.

Tule työskentelemään uuteen toimeen ja tee siitä näköisesi. Vuodeosasto ja kotikuntoutus hakevat moniammatilliseen tiimiin kuntoutuksen ammattilaista. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen fysioterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kielivaatimuksena suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme toimeen valittavalta fysioterapeutilta kiinnostusta iäkkäiden asiakkaiden kuntoutusta ja palveluja kohtaan. Katsomme eduksi työkokemuksen neurologisesta kuntoutuksesta ja perusterveydenhuollosta. Arvostamme myönteistä asennetta ja halukkuutta uusien työ- ja toimintatapojen kehittämiseen. Fysioterapeutin työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja joustavaa työtapaa. Ajokortti on suotavaa. Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Toimeen haetaan viimeistään 30.9.2022 klo. 15.00 Kuntarekry.fi -sivuston kautta, myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua.

Hangossa 17.3.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Sari Lehtinen, puh. 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi ja avohoidon esimies Sirpa Råberg, puh. 040 778 6275, sirpa.raberg@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, vuodeosasto ja kotikuntoutus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Savuton työpaikka Hangon kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat