Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselissa on haettavana 15.7.2022 klo 15.00 mennessä fysioterapeutin kokoaikainen toimi.
Pätevyysvaatimuksena on fysioterapeutin pätevyys. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta. Hakijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka 2616,91 €. Työaikamuoto on jaksotyö päiväluonteinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi kautta.

Haastattelut ovat 27.7.2022 klo 14 alkaen.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terapiapalveluiden vastaava Merja Junttila p: 044 4357521, merja.junttila@soteakseli.fi

Lisätietoja

Työikäisten palvelut, terapiapalvelut

Perusturvakuntayhtymä Akseli tarjoaa perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen palvelut Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten asukkaille. Kuntayhtymän alueen väestömäärä on noin 23 000. Perusturvakuntayhtymä Akselissa työskentelee seitsemän fysioterapeuttia, joten kollegojen tukea on tarvittaessa saatavilla. Fysioterapeutit työskentelevät terapiapalveluiden yksikössä. Samaan yksikköön fysioterapeuttien kanssa kuuluu puhe- ja toimintaterapeutteja. Työ painottuu avoterveydenhuollossa työskentelyyn ja arvostaisimme aiempaa työskentelyä lasten arvio- ja terapiatyössä. Akselissa voit oman mielenkiintosi mukaan toteuttaa yksilö- ja ryhmämuotoisia terapioita sekä lähi- ja etäterapioita.


Osoite: Kuivelantie 10, 23100 Mynämäki

Sinulle suositellut työpaikat