Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Ranuan kunta

Ranuan terveyskeskuksessa haettavana fysioterapeutin toimen sijaisuus ajalle 15.8.2022-9.2.2023.


Etsimme joukkoomme Ranuan terveyskeskukseen luotettavaa ja lämminhenkistä fysioterapeuttia. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteista työotetta. Pääset tekemään työtä tiiminä yhdessä muiden fysioterapeuttien kanssa.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Ranualaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä.
Fysioterapiatiimin lisäksi sinua odottaa iloinen ja osaava terveydenhuollon ammattilaisten joukko.

Fysioterapeutti vastaa työssään yhdessä muun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa asiakkaan kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.
Fysioterapeutin työnkuvaan kuuluvat perusterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävät avosairaanhoidon vastaanotolla, ryhmä/yksilöohjausta ja lääkinnällistä kuntoutusta akuutti- ja kuntoutusosastolla. Työ sisältää apuvälinetarpeen ja toimintakyvyn arviointia, ohjausta sekä toimintakykyä tukevaa kuntoutusta. Tehtävään kuuluu osana myös kotikäynnit ja työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Sijaisuuden kelpoisuusehtona on fysioterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työaika ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun on toimitettava tartuntatautilain 48§ ja 48a§ mukainen todistus annetuista rokotuksista.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Työntekijöillämme on oikeus laadukkaaseen työterveyshuoltoon. Käytössämme on työhyvinvointia tukeva ePassi, jota voit käyttää monipuolisesti liikunnan, kulttuurin ja hyvinvointipalveluihin.

Sähköiset hakemukset tulee jättää 8.7.2022 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuudesta antaa vs. avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anne Hiltula puh. 040-7151795, anne.hiltula@ranua.fi ja vs. akuutti- ja kuntoutusosaston osastonhoitaja Marika Petäjäjärvi puh. 040-8670270, marika.petajajarvi@ranua.fi

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyskeskus

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 310 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Sairaalatie 4 A, 97700 Ranua

Sinulle suositellut työpaikat