Skip to main content
test

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen toimeen (4033-003) Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään. Työtehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa Eurajoelle.

Tehtävä koostuu pääasiallisesti fysioterapian toteuttamisesta arviointi- ja kuntoutusyksikössä, ikääntyneiden palveluasumisessa sekä tehostetussa palveluasumisessa, arviointi- ja ohjaustyöstä sekä apuvälinetyöstä edellä mainituissa yksiköissä. Yksiköt sijaitsevat palvelukeskus Jokisimpukassa.

Sinulta odotamme kiinnostusta ja suuntautuneisuutta geriatriseen fysioterapiaan, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä fysioterapiaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillisuus. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhtydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka-ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § ja 48 a§ mukaisia rokotesuojaa.

Huomioimme hakuprosessissa myös alan opiskelijat, jotka valmistuvat syksyn 2022 aikana.
Haastattelut toteutetaan hakuajan jälkeen.
Haastateltaville ilmoitamme hakuajan jälkeen mahdollisesta haastattelusta.

Lisätietoja

http://www.kessote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kuusisto Eeva-Kaisa p. 044 4503977, eeva-kaisa.kuusisto@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveydenhuollon avopalvelut, Avoterveydenhuollon palvelut, Fysioterapia ja apuvälinepalvelut

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (KESSOTE) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuuden jäsenkuntien: Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki ja Nakkila asukkaille. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Palvelualueita ovat: Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhuollon avopalvelujen palvelualue, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelujen palvelualue sekä Hallinnon ja tukipalvelujen palvelualue.


Osoite: Rantaperentie 1, 27100 Eurajoki

Sinulle suositellut työpaikat