test

Fysioterapeutti (Ahola, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:45

Haemme Huhtasuon Aholan yksikköön

FYSIOTERAPEUTTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on päivätyötä.

Fysioterapeutin työnkuvaan kuuluu mm. toimintakyvyn arviointi, RAI-arviointi ja hoitosuunnitelman teko yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu apuvälineistä vastaaminen, yksilö-/ryhmäharjoittelun toteuttaminen sekä ergonomian ohjaus yksikön henkilökunnalle. Työtehtävässä tehdään säännöllistä yhteistyötä muiden yksiköiden terapeuttien kanssa (verkostotapaamiset, kehittämisprojekteja).

Asukaspaikkoja Huhtasuon palvelutalossa on 101. Palvelutalon 1-2 kerroksissa toimii Niittylän yksikkö ja 3-4 kerroksissa Aholan yksikkö. Palvelutalon asukkailla on omat tilavat huoneet, joissa on wc- ja peseytymistila. Asukkaiden toiveet ja tarpeet huomioidaan yksilöllisesti heidän toimintakykynsä huomioon ottaen. Huhtasuolla on reipas ja moniammatillinen osaava työporukka. Otamme uudet työkaverit avosylin vastaan perehdytyksen kera.


Tarjoamme sinulle:
-Hyvän perehdytyksen työhön
-Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
-Monipuoliset henkilöstöedut
-Työterveyshuollon

Toivomme sinulta:
-Kykyä ja halua tehdä työtä ikääntyneiden parissa
-Positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta


Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon amk-tutkinto (fysioterapeutti) tai vastaava opistoasteen koulutus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tervetuloa töihin!

Lisätietoja
Satu Sonkamuotka, palveluesimies
p. 0407041128
S-posti satu.m.sonkamuotka@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan