Skip to main content
test
Fysioterapeutti, Akuutti- ja kuntoutusosasto - Sipoon kunta

Oletko koulutettu fysioterapeutti ja oletko kiinnostunut tekemään kuntoutus- ja kehitystyötä kuntoutusosastolla moniammatillisessa tiimissä?

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto on 28-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta.

Haemme nyt Akuutti- ja kuntoutusosastollemme innovatiivista ja kehittämisinnokasta

FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä mihin kuuluu mm toinen fysioterapeutti. Työskentelemme yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen. Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Olemme täydennyskoulutuspositiivisia ja tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto, tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus (JulkiTerhikki). Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kuntoutustyöstä vuodeosastolla ja neurologisen kuntoutuksen parissa työskentelystä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kehittämisvalmiuksia. Lisäksi arvostamme kuntouttavan hoitotyön innovatiivista ja aktiivista kehittämistä moniammatillisessa tiimissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan virka- ja työehtosopimuksen (Sote:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Työ on päivätyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2595,73 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Remontin takia fyysinen työpaikka tulee sijoittumaan kesäkuun 2022 puolen välin jälkeen noin vuodeksi eteenpäin Mäntsälään. Kunta tarjoaa henkilökunnalle linja-autokuljetuksen Sipoosta Mäntsälään.

Pyydämme jättämään hakemukset kotisivuillamme olevasta linkistä 30.6.2022 klo 16.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/palvelu/akuutti-ja-kuntoutusosasto/
https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pia Hellman, puh. 040 191 4304, pia.hellman(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 18, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat