Skip to main content
test
FYSIOTERAPEUTTI avoth vastaanotto - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tule neljänneksi fysioterapeutiksi avoterveydenhuollon vastaanotolle Riihimäelle. Tarjoamme palveluja Hausjärven, Lopen ja Riihimäen asukkaille.
Meille on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla työssään. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiin, tarjoamme erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja ja työterveyshuoltomme on laadukasta ja kattavaa.
Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Työnkuvaasi voimme yhdessä kehittää vahvuuksiesi suuntaisesti. Tukenasi on kollegoiden lisäksi kuntoutuksen apulaisylilääkäri ja muu moniammatillinen tiimi.
Työssä painottuvat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, työ- ja toimintakykyarvioinnit sekä ryhmäohjaus. Työkokemus ja äitiysfysioterapian osaaminen sekä työskentely avovastaanotolla katsotaan eduksi. Odotamme, että olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen, sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja työyhteisötaidot sekä kykyä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.
Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään terveydenhuoltolain 48§ ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa.
Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Haastattelut sovimme viikolle 26.

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

oh Sanna Korkkinen, 019 758 5702, sanna.korkkinen@riihimaki.fi

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Kuntoutus- ja terapiapalvelut
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat