Skip to main content
test
Fysioterapeutti Citykoti - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsoten Kotkan kotikuntoutukseen haetaan fysioterapeutin määräaikaiseen sijaisuuteen fysioterapeuttia. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu fysioterapeutin tutkinto. Tämän hetkisenä sijoituspaikkana on ikääntyneiden asumispalveluyksikkö Citykoti Kotkansaarella.

Palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät tarvitse runsasta hoivaa ympärivuorokautisesti. Palveluasuja tarvitsee kuitenkin soveltuvan asunnon sekä hoivaa ja huolenpitoa. Palveluasumisessa asiakasta tuetaan selviytymään mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti asumiseen ja jokapäiväiseen elämään liittyvissä toiminnoissa.

Tehostettua palveluasumista järjestetään ikääntyneille, joilla hoidon ja huolenpidon tarve on ympärivuorokautista. Toiminnan tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Hänellä on mahdollisuus osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Tehostetun palveluasumisen yksikössä palveluja järjestetään asiakkaan tarpeen mukaisesti ympärivuorokautisesti.

Fysioterapeutin toimenkuvaan asumispalveluyksiköissä kuuluu asukkaiden toimintakyvyn arviot, suunnitelmat toimintakyvyn ylläpitämisestä ja suunnitelman ja tarpeen mukaisesti yksilö- tai ryhmäkuntoutus toimintakyvyn ylläpysymisen mahdollistamiseksi. Tehtävän kuvaan kuuluu myös hoitohenkilöstön ergonominen ohjaus ja neuvonta asukkaiden omatoimisuuden tukemisessa. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annika Takanen Palveluesimies
annika.takanen@kymsote.fi
puh: 040 1991263

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat