Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Etsimme Eskoon Asiantuntijapalveluihin innostunutta ja sitoutunutta fysioterapeuttia vanhempainvapaan sijaiseksi.

Fysioterapeuttina toimit moniammatillisessa työryhmässä, joka yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa laatii asiakkaan tarpeista lähtevän suunnitelman sekä tavoitteet ja keinot kuntoutumiseen ja arjen tueksi. Tehtävässäsi vastaat asiakasryhmämme lasten, nuorten ja aikuisten fysioterapiatutkimuksista ja - arvioinneista.

Toimit osana huipputiimiä asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä osallistut asiakkaan ja ammattilaisten verkostotyöhön. Työssäsi pääset osallistumaan Eskoon kehittämistyöhön ja itse kehittämään työtäsi Asiantuntijapalveluissa. Käytössämme on ICF-viitekehys.

Hyvän työnantajan edut:

Työhyvinvointisi ja urakehityksesi on meille tärkeä asia.

Eskoossa sinulla on monipuoliset koulutusmahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus, kilpailukykyinen palkka ja laajat työterveyspalvelut.

Tiimissämme on paikka juuri sinulle 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan! Sijaisuus jatkuu vähintään 31.7.2023 saakka.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Fysioterapeutin koulutus
- Tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukainen rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiantuntijapalveluiden Palveluesimies Heidi Pakkala, puh. 0504746747
Palvelupäällikkö Mikko Heiniluoma, puh. 0504746838
heidi.pakkala@eskoo.fi
mikko.heiniluoma@eskoo.fi

Lisätietoja

Eskoon Asiantuntijapalvelut

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on sosiaalihuollon erityispalvelujen kokenut osaaja, uraa uurtava kehittäjä ja palvelujen tuottaja. Kuntayhtymämme toiminnassa korostuvat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut. Uskomme, että jokaisella on oikeus kasvuun ja hyvään elämään. Siksi haluamme tukea asiakkaan oman elämän hallintaa, auttaa arkielämän tehtävissä ja kannustaa osallistumaan yhteiskunnan toimintaan. Yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa pystymme nostamaan asiakkaan elämän laatua. www.eskoo.fi - kotisivut, Eskoossa.fi - verkkolehti


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat