test

Fysioterapeutti, Espoon Kotikuntoutus, kesätyö

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Haemme kahta fysioterapeuttia kesäsijaisuuksiin Espoon Kotikuntoutukseen, yksi sijainen Piispantilankujan ja yksi Karaportin toimipisteeseen. Kotikuntoutus toimii tiiviissä yhteistyössä Espoon sairaalaan, Seniori-infon ja Espoon kotihoidon kanssa vastaten sairaalasta kotiutuvien ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutuksesta kotona sekä palvelutarpeen arviosta yhdessä Seniori-infon kanssa.

Fysioterapeutti toimii Kotikuntoutuksessa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Fysioterapeutin työ Kotikuntoutuksessa on monipuolista asiakkaan kotona tapahtuvaa toimintakyvyn arviointia ja tukemista, ohjausta ja neuvontaa sekä verkostotyötä.Fysioterapeuttina ohjaat asiakkaita, heidän läheisiään ja muita toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi fysioterapeutin tehtävänä on apuvälinetarpeen ja pienten kodin muutostöiden arviointi sekä tarvittaessa jatkokuntoutuksen suunnittelu.
Työ on päivätyötä arkena. Ajokortti on pakollinen.

Työpaikan nimi ja osoite: Karaportti 5, 02610 Espoo ja Piispantilankuja 6 A, 02240 Espoo
Työaika: 114h 45 min./ 3vkoa
Tehtävä on määräaikainen. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Tehtävään soveltuva koulutus:
Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävässä edellytetään:
Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä itsenäistä työskentelyä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme:
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa ja asiakkaan kotiympäristössä toimimisesta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Palveluvastaava Maria Suckcharoen p. 040 636 5717, Palveluesimies Minna Coutinho p. 040 636 8517

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan