test

Fysioterapeutti Hausjärven asumispalveluihin

Hakuaika päättyy  28.9.2023 15:00

Etsimme Innokasta Fysioterapeuttia Hausjärven asumispalveluihin.

Haluatko olla avainasemassa iäkkäiden asukkaiden virikkeellisen ja kuntouttavan arjen mahdollistamisessa? Jos vastaus on kyllä, saatat olla juuri se fysioterapeutti, jota etsimme!

Etsimme fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä sijoittuu kolmeen tehostettuun asumispalveluyksikköön Hausjärvellä: Oitissa Koivumäen asumispalveluihin ja Helmikotiin sekä Ryttylän Lasihelmeen.

Fysioterapeuttina toimit tiimissämme oman alasi asiantuntijana. Osallistut aktiivisesti asukkaiden toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen päivittäisissä toiminnoissa. Ideoit luovia tapoja motivoida ja tukea asukkaitamme tunnistamaan olemassa olevat voimavaransa arjen keskellä. Tehtäviisi kuuluu myös voimavarojen käytön tukeminen yksilö- ja ryhmäohjauksen avulla. Vastaat apuvälineiden tarpeiden arvioinnista, laitteiden ja apuvälineiden ohjaamisesta ja niiden koordinoinnista. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet vahvasti osa moniammatillista tiimiämme, jonka jäsenet tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, heidän omaistensa ja muiden tiimin jäsenten kanssa. Tiimissäsi työskentelee lähihoitajia, hoiva-avustajia ja sairaanhoitajia.

Työsi on arkisin tapahtuvaa päivätyötä ja voimme tarvittaessa sopia myös osa-aikaisuudesta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämättömiä. Työsuhteen aloitusajasta voimme sopia joustavasti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistetun fysioterapeutin pätevyys. Huomioimme hakijoissa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tervetuloa osaksi huumorintajuista ammattilaisten tiimiä, joka yhdessä edistää ikääntyneiden hyvinvointia ja toimintakykyä!


Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön parissa. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on 2726,00 €/kk. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi

Lähijohtaja Sari Olander 050 4640701 sari.olander@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan