Fysioterapeutti - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme fysioterapeuttia Kajaanin kotihoitoon ajalle 27.2.-30.4.2020. Fysioterapeutin tehtävä kotihoidossa on tukea yhteistyössä kotihoidon henkilöstön kanssa asiakkaan toimintakykyä ja ennaltaehkäistä toimintakyvyn laskua. Tehtävään kuuluu arvioida toimintaympäristöön vaikuttavia tekijöitä sisältäen apuvälinearvioinnin ja palvelutarvekartoituksen. Työtä tehdään asiakkaan luona kotikäynteinä ja ryhmävalmennuksena. Työhön sisältyy myös kuntouttavan työotteen kehittäminen työyhteisössä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, fysioterapeutin tutkinto.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Satu Möttönen, rekrytoija, puh. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Vanhuspalvelut, Kotihoito Kajaani
Osoite: Linnankatu 6 B, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.