test
Fysioterapeutti, kesätyö, Kotikuntoutus - Espoon kaupunki

Haemme fysioterapeuttia kesäsijaisuuteen Kotikuntoutus fysioterapian yksikköön. Kotikuntoutuksen tavoitteena on tukea espoolaisten ikääntyneiden kotona selviytymistä ja edistää heidän toimintakykyään. Kotikuntoutuksessa työskentelee 8 fysioterapeuttia ja 2 toimintaterapeuttia.

Kotikuntoutus sijoittuu Espoon Vanhusten palvelujen Kotihoidon palvelualueelle. Mahdollistamme asiakkaillemme turvallisen ja joustavan siirtymisen sairaalasta kotiin, sekä edistämme toimintakykyisen ja mielekkään arjen toteutumista kuntoutuksen ja hoidon turvin.

Kotikuntoutuksen fysioterapian asiakkuuteen siirrytään sairaalan osastojakson jatkona tai seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorin sekä kotihoidon pyynnöstä. Fysioterapeutin työ Kotikuntoutuksessa on monipuolista asiakkaan kotona tapahtuvaa toimintakyvyn arviointia ja tukemista, ohjausta ja neuvontaa sekä verkostotyötä. Fysioterapeutti toimii Kotikuntoutuksen kuntouttavalla arviointijaksolla moniammatillisen tiimin tukena ja osallistuu jakson suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä asiakkaan, sekä hoitajien kanssa. Työtehtäviin kuuluu kuntoutuksen toteuttaminen asiakkaan kotiympäristössä ja tarvittaessa jatkokuntoutuksen suunnittelu. Fysioterapeutti toimii lisäksi alueellisen kotihoidon tukena asiakkaan toimintakyvyn arvioinnissa ja kuntouttavan hoitotyön tukemisessa. Lisäksi fysioterapeutin tehtävänä on apuvälinetarpeen ja pienten kodin muutostöiden arviointi.

Kotikuntoutuksella on kaksi toimipistettä: Karaportti 5 02160 Espoo ja Piispantilankuja 6A, 02240 Espoo
Työn aloitus ja kesto on sovittavissa.
Tarjoamme kattavan viikon perehdyksen

Työpaikan nimi: Kotikuntoutus, sijainti Karakallio, Espoo ja Olari, Espoo

Työaika: : 114h 45min/ 3 viikkoa, arkityö

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu fysioterapeutti tai fysioterapeuttiopiskelija, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme tiimipelaajia ja positiivista asennetta

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Espoon_sairaala/Sairaalan_osastot_ja_yksikot/Kotikuntoutus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa: palveluvastaava Sini Foxell 043-8248891

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Kotikuntoutus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Piispantilankuja 6A, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat