test
Fysioterapeutti, Kotikuntoutus - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut


Kymsoten Kotkan kotikuntoutukseen haetaan avoimeen, toistaiseksi voimassa olevaan vakituiseen toimeen fysioterapeuttia. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu fysioterapeutin tutkinto. Tämän hetkisenä sijoituspaikkana on kotiutusyksikkö Karhuvuoressa.

Kotiutusyksiköt ovat pääsääntöisesti yli 65-vuotiaille tarkoitettuja kotona asumisen tukemiseen ja toimintakyvyn eri osa-alueiden vahvistamiseen, apuvälineiden ja jatkohoidon tarpeen kartoitukseen keskittyviä lyhytaikaishoidon yksiköitä. Hoitojakson pituudesta sovitaan asiakaskohtaisen palvelutarpeen mukaisesti. Kotiutusyksiköissä korostuu terapeutin ja hoitohenkilöstön tiimityö kuntoutujan hyväksi.

Fysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu asukkaiden toimintakyvyn arviot, suunnitelmat toimintakyvyn ylläpitämisestä sekä kotona selviytymisen edellytysten arviot sekä suunnitelman mukaisesti yksilö- tai ryhmäkuntoutus kotiutumisen mahdollistamiseksi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annika Takanen, Palveluesimies
Sähköpostiosoite: annika.takanen@kymsote.fi
puh: 040 1991263

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48350 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat