Fysioterapeutti kotiutusyksikköön

Hakuaika päättyy  5.8.2024 12:00

Hei fysioterapeutti, tule toteuttamaan uutta toimintamallia Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Haemme valmisteilla olevaan Kotiutusyksikköön fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, alkaen 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä olemme?
Kotiutusyksikkö tarjoaa tuetun kotiutumisen palvelua sitä tarvitseville asiakkaille. Tällä hetkellä palvelua tuotetaan Kuntouttavassa arviointiyksikössä. Tarkoituksena on perustaa erillinen Kotiutusyksikkö alkuvuodesta 2025. Toimintaympäristönä on asiakkaan koti, ja työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Millaiseen työhön pääset mukaan?
Työsi keskiössä on osastoilta kotiutuvien asiakkaiden kuntoutumisen ja turvallisen kotona asumisen tukeminen kotiutumisprosessissa.

Työtehtävänäsi on mm:
- Arvioida asiakkaiden toimintakykyä ja kuntoutuksen tarvetta.
- Laatia yksilöllinen kuntoutumissuunnitelma.
- Toteuttaa asiakkaidemme tarvetta vastaavaa kuntoutusta tiiviissä yhteistyössä kotiuttavien tahojen ja jatkohoitoon osallistuvien toimijoiden kanssa.
- Apuvälinetarpeen ja kotiympäristön arviot sekä apuvälineiden käytön opastus.

Osastoilta kotiutuvien asiakkaiden lisäksi sinulle voidaan ohjata asiakkaiksi myös muita kotona asuvia ikääntyneitä, jotka tarvitsevat fysioterapeutin arviota, sekä ohjausta ja neuvontaa itsenäisen kotona asumisen tueksi.

Asiakastyön lisäksi osallistut uuden toimintamallin kehittämiseen ja olet avainasemassa kotihoidon kotiutustoiminnan ja kotikuntoutuksen kehittämisessä alueellamme. Työsi tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja laaja-alaiseen työskentelyyn omaa osaamistasi hyödyntäen.

Mitä tarjoamme sinulle
Hyvän perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet.
Moniammatillisen tiimin ja esihenkilön tuki ovat käytössäsi alusta lähtien, jonka lisäksi saat ohjausta, neuvontaa ja käytännön sparrausta myös kehittämistyöstä vastaavalta projektihenkilöstöltä.
Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoammekin työntekijöillemme Epassi edun (kultturi, liikunta, hyvinvointi ja työmatka), tyhy-toimintaa sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2 914,70 €/kk

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimukset: terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, fysioterapeutin tutkinto. Valviran rekisteröityminen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää liikkumista Kuopion kotihoitoalueella, jonka vuoksi tarvitset B-luokan ajokortin. Arvostamme aiempaa työkokemusta ikääntyneiden kotikuntouksessa. Geriatrisen/gerontologisen kuntoutuksen lisäkoulutukset katsotaan eduksi.

Muuta huomioitavaa
- Haastatteluja tehtäviin käydään jo hakuajan aikana.
- Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
- Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus huumausainetestistä
sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu
rikosrekisteriote.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille
asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista
rokotussuojaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Niina Pitkänen p. 044 7181494 , niina.pitkänen1@pshyvinvointialue.fi

Projektikoordinaattori Salla Tukiainen p. 040 488 3045, salla.tukainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan