Fysioterapeutti/lähiesimies - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Fysioterapeutti/lähiesimies - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna Fysioterapeutin virka 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Fysioterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja vastaa asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa ja osa työstä on palvelutarpeen arviointia ja työstä noin puolet on kuntoutuksen lähiesimiestehtäviä. Kotikuntoutustiimissä toimivat palveluohjaaja, kotiutushoitaja, muistikoordinaattori, toimintaterapeutti ja fysioterapeutti.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia,.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.
Fysioterapeutti toimii lähiesimiehenä ja kehittää kotiutustiimin toimintaa yhdessä tiimin ja yhteistyöverkostojen kanssa. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä
Fysioterapeutin tehtävänkuva on monipuolinen; pääasiassa tehtävät muodostuvat lähiesimiestehtävistä ja kotikuntoutustiimissä asiantuntijatehtävästä, asiakkaan toimintakyvyn arvioinnista, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Selänteellä on käytössä ikääntyneiden palveluissa arviointijaksot ennen palveluiden myöntämistä. Ota rohkeasti yhteyttä kerromme mielellämme lisää työstä.Lähiesimiestehtävät ovat henkilöstöhallintoa, talousvastuuta ja työvuorosuunnittelua sekä tärkeänä toiminnan kehittämistä yhdessä henkilöstön kanssa. Kuntoutuksen tiimiin kuuluvat puheterapeutit, toimintaterapeutit sekä fysioterapian henkilökunta yhteensä 13. Esimiehenä toimit kuntoutusryhmän jäsenenä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta.
Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 510 2020
Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 445 6920

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: PL 66, 85801 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi Ympäristötervveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnan asukkaille. Alueen väkiluku on noin 16 000 asukasta Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit.