Fysioterapeutti - Lohjan kaupunki

Fysioterapeutti - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupunki hakee kuntoutukseen fysioterapeuttia määräajaksi 3.6.-31.7.2019.

Työn sisältö painottuu poliklinikkatyöhön. Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme aktiivista, itsenäistä ja asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioivaa työotetta.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus sekä Valviran rekisteröinti.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai sovittuun aikaan mennessä toimitettava Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

kuntoutuksen esimies Petri Leppänen, puh. 044 374 2380, petri.leppanen@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-127-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan