test
Fysioterapeutti - Lohjan kaupunki

Haemme Lohjan kaupungin kuntoutuksen poliklinikalle fysioterapeuttia määräajalle 3.1.-31.3.2022.

Avofysioterapiassa on yksilö ja ryhmämuotoista toimintaa, jonka tavoitteena on asiakkaan liikunta-ja toimintakyvyn kehittyminen.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus suoravastaanottotyöstä. Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme aktiivista, itsenäistä ja asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioivaa työotetta.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme !

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto (AMK tai opintoasteen tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Palkka 2595,60 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikolla 49.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kuntoutuksen esimies Petri Leppänen puh.044 374 2380

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 3.12.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-368-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Ojamonkatu 36, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat