Fysioterapeutti, osa-aikatyö - Espoon kaupunki

Fysioterapeutti, osa-aikatyö - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia haavanhoito ja psykogeriatriselle osastolle. Tehtävä on osa-aikatyötä, työaikana 66 h kolmessa viikossa. Osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia kuntoutuspotilaita. Tehtäviisi fysioterapeuttina kuuluvat mm: sairaalan kuntoutusosastolla tapahtuva toimintakyvyn arviointi, kuntoutuksen tavoitteellinen suunnittelu ja toteutus, yksilö- ja ryhmäkuntoutus sekä apuvälineiden arviointi, ohjaus ja luovutus. Toimit osastolla kuntouttavan hoitotyön tukena. Fysioterapeuttina olet osa moniammatillista tiimiä. Työ alkaa 29.7.2019.Jaksotyö, 2-vuorotyö sijoittuen klo 8.00-18.00 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä valinta tehdään heti sopivan hakijan löytyessä.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Tartuntatautilain mukaista 55 pykälän mukaista selvitystä hengityselin tuberkuloosista ennen palvelussuhteen alkamista.

  • Espoon sairaala
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-2-439-19
  • 2496,30 €/kk
  • 16.6.2019 - 1.7.2019 15:45
  • EspooUusimaa

osastonhoitaja Riikka Nikkari 0503952201

Espoon sairaala
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymäänosaajana!Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan