Fysioterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Fysioterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen kuntoutuksen tulosalueelle terapiapalveluihin, Lahteen.

Terapiapalvelut tuottavat fysio- ja toimintaterapiapalveluita erikoissairaanhoidon, Hollolan ja Orimattilan terveysasemien sekä Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarin osastoille. Nyt etsimme fysioterapeuttia Jalmarin työpisteeseen.

Työssäsi pääset toteuttamaan fysioterapiaa eri sairauksia sairastavien kuntoutujien kanssa. Työ painottuu toimintakyvyn ja kotikuntoisuuden arviointiin. Apuvälineosaaminen on työsi keskeinen toiminta-alue, työhösi kuuluvat myös mahdolliset kotikäynnit. Tehtävässä on hyötyä laaja-alaisesta fysioterapeuttisesta osaaminen ikääntyneiden parissa sekä kokemuksesta sairaalatyöstä.

Jalmarissa pääset työskentelemään moniammatillisissa tiimeissä ja kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle aktiivisen työyhteisön ja mielenkiintoisen tehtäväalueen fysioterapiapalvelujen parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua työn kehittämiseen. Kuntoutussairaala toimii fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden harjoittelupaikkana.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista fysioterapeutin laillistusta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Leena Mäkelä
puh. 044 719 5397
Vastaava fysioterapeutti Pia Korkka
puh. 044 719 5397

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Kuntoutuskeskus, Terapiapalvelut
Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan