test
Fysioterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään Salpakankaan sote-keskukseen, Hollolaan.

Toimenkuvaan sisältyy työikäisten ja ikääntyneiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden asiakkaiden yksilö- ja ryhmäfysioterapiaa. Sote-keskuksen työntekijänä tulet työskentelemään osana moniammatillista tiimiä ja hyödyntämään työskentelyssäsi systeemistä työotetta. Moniammatillinen tiimi koostuu eri alojen ammattilaisista kuten lääkäreistä, sairaanhoitajista, fysioterapeuteista, farmaseutista, ja mielenterveysalan ammattilaisista. Tehtäväsi tiimimallissa on tuottaa fysioterapeutin suoravastaanottotoimintaa, jossa keskitytään asiakkaan akuutteihin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Tiimi-mallityöskentelyn lisäksi toimenkuvaasi sisältyy polikliinista fysioterapiaa aikuisten avokuntoutuksessa.

Arvostamme monipuolista polikliinista työkokemusta fysioterapeutin suoravastaanottotoiminnassa työikäisten ja ikääntyneiden tules - asiakkaiden kanssa, sekä innovatiivista ja kehittävää työotetta.
Fysioterapeutin työ edellyttää joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joissa korostuvat tiimityöskentely ja itseohjautuva toiminta. Tehtävään järjestetään perehdytys aktiivisessa työyhteisössä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava opistoasteen tutkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme myös, että sinulla on fysioterapeutin tule-suoravastaanottolisäkoulutus.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyn-tää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, lii-kuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Seidi Saarinen
puh. 044 440 6585
seidi.saarinen@phhyky.fi
Fysioterapeutti Ulla-Maija Tiainen
puh. 044 780 2361
ulla-maija.tiainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Aikuisten avokuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 4, 15870 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat