Skip to main content
test
Fysioterapeutti, Roihuvuoren seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Me haluamme tehdä Roihuvuoren seniorikeskuksen asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Haemme aidosti ikääntyneiden toimintakyvyn tukemisesta kiinnostunutta fysioterapeuttia osaksi meidän monialaisia tiimejämme Kissankulmaa ja Kultakukkoa. Molemmissa yksiköissä asuu 20 muistisairasta ikäihmistä. Monialaisessa tiimissä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, sosiaaliohjaaja sekä osastonhoitaja.

Etsimme vakituiseen Fysioterapeutin tehtävään innostunutta osaajaa 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Toiminnassamme kaikki lähtee liikkeelle asukkaan yksilöllisestä tarpeesta, työssä korostuu kodinomaisuus ja asukkaan oma elämänrytmi. Meillä saat kehittää vanhustyötä oman mielenkiintosi mukaan osallistumalla itseohjautuvien tiimien toimintaan. Lisäksi pääset kehittämään erilaisissa työryhmissä koko seniorikeskuksen toimintamenetelmiä. Tukenasi työssäsi on talon muut terapeutit, sosiaaliohjaajat ja kulttuuriohjaaja.

Fysioterapeutin tehtävänä on asukkaiden arjessa tapahtuva liikkumisen- ja toimintakyvyn arviointi sekä sen tukeminen yksilöllisesti sekä ohjaamalla erilaisia ryhmiä. Apuvälinetarpeen kartoittaminen ja järjestäminen on yksi keskeinen osa työtä. Roihuvuoren seniorikeskuksessa panostetaan kinestetiikkaan ja kannustetaan koulutuksiin.

Olet vastavalmistunut tai jo pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, voit rohkeasti laittaa hakemuksen.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- ymmärryksen muistisairaiden ikäihmisten parissa toimimisesta
- Apotti-tietojärjestelmän tuntemuksen
- kinestetiikan perusteiden tuntemuksen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Ryhmäkoti Kissankulma
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1388-22
  • 5.9.2022
  • 2581,74 €/kk
  • 4.8.2022 - 18.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Annukka Kuisma, p. 09 310 60720
Vastaava sairaanhoitaja Natalja Bulgakov, p. 09 310 24827

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Ryhmäkoti Kissankulma

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat